Deze week valt bij u het aanslagbiljet Afvalstoffenheffing / Rioolheffing 3e periode 2023 in de bus.
De dagtekening van deze aanslag is 30 januari 2024 en de vervaldatum 29 februari 2024. Diegenen die géén automatische incasso hebben, dienen deze aanslag vóór de vervaldag te betalen via een bankopdracht of telebankieren.
Bij diegenen die de gemeente gemachtigd hebben voor automatische incasso wordt het bedrag in 4 termijnen van hun rekening afgeschreven en wel op de data 31 januari
29 februari, 28 maart en 30 april 2024. Op uw aanslag staat vermeld of u automatische incasso hebt.

Indien u alsnog gebruik wilt maken van automatische incasso, kunt u deze aanvragen bij de afdeling Bedrijfsvoering, via de QRcode op uw aanslagbiljet of via onze website www.bergeijk.nl

Wilt u meer weten? Inlichtingen kunt u verkrijgen bij de afdeling Bedrijfsvoering van de gemeente Bergeijk, telefoonnummer 0497-551455.

Uw aanslag gemeentelijke belastingen ontvangen via www.mijnoverheid.nl(externe link)
Wij bieden u deze mogelijkheid.
Indien u het vinkje in mijnoverheid hebt aangezet bij de gemeente Bergeijk ontvangt u uw aanslag gemeentelijke belastingen via uw berichtenbox van mijnoverheid.nl.
Hebt u dit nog niet gedaan maar zou u dat wel graag willen ga dan naar www.mijnoverheid.nl (externe link)en zet het vinkje aan bij Gemeente Bergeijk. Dan krijgt u de volgende aanslag gemeentelijke belastingen in uw berichtenbox.

Een huisje gemaakt van briefgeld met een auto voor de deur en een tuin eromheen en een weg voor de deur

Laatste nieuws...

 • De TAFEL Dementie Vriendelijk Bergeijk

  De werkgroep Dementie Vriendelijk Bergeijk en Bibliotheek De Kempen kondigen met trots de start van de TAFEL Dementie Vriendelijk Bergeijk aan. Deze maandelijkse ontmoetingsplek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met dementie of meer wil weten over dementie.

  Logo dementie vriendelijk Bergeijk met een bloemetje
 • Doe je mee met de Landelijke Opschoondag?

  De gemeente Bergeijk wil op zaterdag 23 maart 2024, samen met zo veel mogelijk inwoners, de straat op gaan om de buurt zwerfafvalvrij te maken. Iedereen mag meedoen aan de Landelijke Opschoondag.

  Een man heeft een afvalknijper en afvalzak in zijn hand en staat in een grasveld
 • Trots op onze jonge verkeershelden!

  Op donderdag 8 februari 2024 hebben wethouder Mathijs Kuijken en Albert Renders op basisschool De Klepper in Luyksgestel prijzen uitgereikt aan de kanjers die deel hebben genomen aan Reflectionday.

  Wethouder Mathijs Kuijken en Albert Renders met kinderen met prijzen in de handen