Het officiële gemeentemagazine Bergeijk wordt al jaren verzorgd en uitgegeven door Akse Media. Vanaf heden tot medio mei 2023 kunnen bedrijven en instellingen in Bergeijk benaderd worden door de heer Daan de Does van Akse Media uit Den Helder voor het eventueel adverteren in het nieuwe gemeentemagazine dat in juni 2023 uit zal komen. De heer De Does kan zich legitimeren met een brief van de gemeente Bergeijk. 

Ook adverteren?

Wilt u ook adverteren in het gemeentemagazine Bergeijk 2023. Neem dan contact op met de heer Daan de Does via daan@aksemedia.nl 

Twijfel?

Er zijn helaas ook onbetrouwbare bedrijven actief. Neem bij twijfel contact op met de gemeente (team communicatie).

Tip: ga nooit in op uitsluitend telefonische vragen om een advertentie te plaatsen. Vraag altijd of ze de vraag digitaal kunnen stellen en of ze langs kunnen komen.

Voorkant gemeentemagazine Bergeijk 2022 met een luchtfoto van een boer die zijn land maait

Laatste nieuws...

  • Inloopbijeenkomst Ontwerp Bestemmingsplan Eurocircuit

    De Gemeente Valkenswaard heeft de toekomst van het Eurocircuit vertaald in een ontwerp bestemmingsplan dat ter inzage ligt tot en met 22 juni 2023. Om het ontwerp bestemmingsplan toe te lichten wordt er een algemene inloopavond georganiseerd op dinsdagavond 6 juni van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis van Valkenswaard.

  • NL-Alert testbericht op maandag 5 juni 2023. Ontvang jij ‘m ook?

    NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat je waarschuwt en informeert over noodsituaties. Op maandag 5 juni 2023 zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland.

  • Militaire oefening van 5 t/m 16 juni 2023

    Van 5 t/m 16 juni 2023 vindt er een militaire oefening plaats binnen de gemeente Bergeijk.  De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht.