Als u gaat isoleren dan is er in de gemeente Bergeijk een subsidie die u ondersteunt bij het duurzaam verbeteren van uw woning. Inwoners met een eigen huis kunnen subsidie aanvragen voor woningisolatie, zonneboilers, (hybride) warmtepompen en inductiekookplaten. 

Subsidie aanvragen voordat u begint!

Goed om te weten is dat als u gebruik wil maken van de subsidieregeling duurzame energiemaatregelen van de gemeente Bergeijk, u deze aan moet vragen voordat u met het uitvoeren van de maatregelen gaat beginnen. Voor meer informatie over deze subsidieregeling en hoe u in aanmerking komt voor deze subsidie kunt u terecht op www.bergeijk.nl/subsidieregeling

Ook subsidie aanvragen bij het Rijk mag!

Naast deze subsidie van de gemeente Bergeijk kunt u ook subsidie van het Rijk ontvangen. Subsidie energiebesparing eigen huis (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)) voor eigenaar én bewoner. Lees hiervoor de voorwaarden op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren(externe link)

Energiescan en advies van KempenEnergie

Benieuwd naar welke verbeteringen in uw woning nodig zijn? Vraag dan een gratis energiescan via www.bergeijk.nl/gratisenergiescan(externe link) 
Ook kunt u voor meer informatie terecht bij het energieloket op in de Bibliotheek, ’t Hof 82. Kijk op www.kempenenergie.nl(externe link) voor meer informatie.