Groter
A A

Adviseur riolering- en watertaken (28 tot 36 uur per week)

‘Samen werken’ aan een levendige gemeente?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Gemeente Bergeijk is op zoek naar een ambitieuze:

adviseur riolering- en watertaken (28 tot 36 uur per week)

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Beheer Ruimte ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van riool- en watertaken. Je maakt strategisch beleid en regisseert tactische plannen en uitvoering met betrekking tot deze disciplines.

Je houdt je primair bezig met:

• Beleid vastleggen in door de raad vast te stellen documenten zoals het “Programma Water” (voorheen V-GRP, verbreed Gemeentelijk Rioleringsplan)
  • Beleid vertalen naar een meerjarig uitvoeringsprogramma en het voeren van regie over de voorbereiding, communicatie, de uitvoering, het technisch toetsen en het financieel afhandelen van dit programma.
  • Werkzaamheden in planning positioneren, na integrale afstemming met andere vakdisciplines, zoals groen, wegen en openbare verlichting.

Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente bij regionale bijeenkomsten en wordt van je verwacht dat je landelijke en regionale ontwikkelingen signaleert en analyseert. Je bent in staat om deze ontwikkelingen te vertalen naar uitvoerbaar beleid.

"Nee" is geen antwoord, "ja, mits" is onze visie!

Wie ben je?

Je hebt een frisse kijk op werken bij een gemeente. Je bent resultaatgericht, communicatief zowel schriftelijk als mondeling zeer vaardig en je toont daadkracht. Je voelt je prettig in een netwerkomgeving. Daarnaast heb je een open houding en gevoel voor verhoudingen. Je weet in deze veelzijdige functie snel te schakelen en je stelt je zelfkritisch op. Je vindt het leuk om oplossingsgericht mee te denken met de klant, zonder hierbij de efficiëntie uit het oog te verliezen. Je communiceert helder, doelgericht en hebt oog voor de plaatselijke politiek.

Wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO/ WO Civiele Techniek of een andere relevante technische opleiding. Een werk / opleidingstraject behoort echter ook tot de mogelijkheden. Je bent slagvaardig, besluitvaardig, stressbestendig, politiek sensitief, klantvriendelijk en resultaatgericht, proces georiënteerd en een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je?

De functie wordt beloond in schaal 10. Het salaris bedraagt maximaal € 4.225 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door onze BErgeijk SMART Academy en een tegemoetkoming in de kosten van woon-werkverkeer. Wij bieden een tijdelijke aanstelling en bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling na 1 jaar.

Procedure

Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Jan de Greef, hoofd van de afdeling Beheer Ruimte, tel. 0497 - 551 455. Sollicitaties dienen te worden gericht aan Gemeente Bergeijk, P&O, t.a.v. Britt van der Aa, via een e-mail aan info@bergeijk.nl onder vermelding van vacaturenummer 18.08.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.