Ze staan er weer, de bladkorven. In de gemeente zijn ruim 130 bladkorven uitgezet. Deze zijn bestemd voor de bladeren van bomen en struiken uit gemeentelijke plantsoenen. Graag doen wij weer een beroep op u om de korven voor het doel te gebruiken waarvoor zij zijn geplaatst. Samen houden wij zo onze gemeente schoon!

Dus…ligt er veel bladafval op straat? Doe het in de korven! We legen de korven regelmatig. Volle korven kunt u melden via www.bergeijk.nl/meldenherstel.

Let op: gebruik de korven uitsluitend voor blad en bladafval. De BOA’s van de gemeente Bergeijk zullen hier op toezien. De bladkorven zijn niet bedoeld voor snoei- en ander tuinafval. 

Laatste nieuws...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Laatste kans om de waardebon voor €70,- aan kleine energiebesparende producten te verzilveren. De waardebonactie loopt tot 31 december 2021.
  • Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen.