Naam: Daan Jacobs
Telefoonnummer: - 
E-mailadres: d.jacobs@bergeijk.nl 

Buurtsportcoach Daan Jacobs is 30 jaar oud en geboren en getogen in Casteren. Hij wil ervoor zorgen dat kinderen een passende sportvereniging vinden en hier plezier kunnen ervaren in het sporten. Daarnaast kan hij de verenigingen ondersteunen met het werven van deze kinderen als nieuwe leden of het organiseren van activiteiten.

Wat doet hij in zijn huidige functie?

Daan geeft gymlessen op de basisscholen in gemeente Bergeijk. Daarnaast organiseert hij leuke, sportieve activiteiten voor kinderen in samenwerking met de andere coaches en de verschillende sportverenigingen in de gemeente. Graag wil ik kinderen plezier laten ervaren in het bewegen en vanaf jongere leeftijd kennis laten maken met verschillende vormen van sport. 

Waarvoor kunnen inwoners/organisaties/verenigingen hem benaderen?

Inwoners kunnen hem benaderen voor het zoeken naar de juiste vorm van sport voor hun kind op de basisschool. Daarnaast kunnen organisaties bij hem terecht voor het organiseren van leuke sportactiviteiten en verengingen voor het werven van jeugdleden.

Wat is zijn favoriete bezigheid buiten het werk om?

Vrienden en familie staan hoog in zijn vaandel. In zijn vrije tijd is hij dan ook graag bij hen. Op zondag een potje voetballen een terrasje pakken of een avondje uit eten zal hij niet snel overslaan.