Nu de vakantie voorbij is, gaan de EnergieLoketten van KempenEnergie weer open. Vanaf zaterdag 11 september kunnen inwoners van de Kempen weer elke zaterdag langskomen bij één van de vier loketten!

De EnergieLoketten zitten in de bibliotheek van Eersel, Bergeijk en Bladel en in het oude Raadhuis in Oirschot. Elke zaterdag kun je van 10.00 tot 12.00 uur gratis binnenlopen. Veelbesproken onderwerpen zijn de aanleg van zonnepanelen, het vervangen van je CV-ketel of het verbeteren van je isolatie. Je kunt ook terecht voor een second-opinion op offertes of het meedenken over het verlagen van de energierekening.

Het EnergieLoket wordt gratis aangeboden door KempenEnergie: dé vereniging in de Kempen die zich inzet voor een energieneutrale Kempen. De EnergieGidsen van KempenEnergie hebben een bouwtechnische achtergrond en zijn ervaringsdeskundigen over het verduurzamen van je huis. Kijk voor meer informatie op www.kempenenergie.nl.

Laatste nieuws...

  • Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.
  • Laatste kans om de waardebon voor €70,- aan kleine energiebesparende producten te verzilveren. De waardebonactie loopt tot 31 december 2021.
  • Op woensdag 10 november 2021 kwam de nieuwe jeugdgemeenteraad voor het eerst bij elkaar. De jeugdgemeenteraad bestaat uit 18 kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen.