Onderzoek cliëntervaring

De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden zijn benieuwd naar hoe inwoners de ondersteuning vanuit Wmo, Jeugdhulp, Bijzondere Bijstand of Schuldhulpverlening ervaren. Op basis van de resultaten bekijken de gemeenten waar de dienstverlening verbeterd kan worden.
 

Onderzoek

Inwoners die ondersteuning aanvragen en/of ontvangen, krijgen een brief van ZorgfocuZ. Dit is een onafhankelijk onderzoeksbureau. De brief is een uitnodiging om mee te werken aan een onderzoek voor de gemeente. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die digitaal of schriftelijk kan worden ingevuld. De antwoorden geven een beeld van wat er goed gaat en wat beter kan. Hiermee kan de gemeente de dienstverlening zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoeften van de inwoners. 

Ontvangt u een vragenlijst? 

We waarderen het enorm als u dan de tijd wilt nemen om deze in te vullen. U kunt de vragenlijst online invullen of per post terugsturen. Ongeveer vier weken na de uitnodiging ontvangt u een herinneringsbrief voor als u vergeten bent om de vragenlijst in te vullen.
 

Laatste nieuws

  • Heeft u door COVID 19 veel minder inkomen gekregen en hebt u problemen met het betalen van uw huur, hypotheek en andere vaste lasten? Dan kunt u misschien een beroep doen op de TONK.
    infographic TONK
  • Ontdek de vele speeltuintjes in alle kernen van Bergeijk.
    Speelplek Patersbos
  • In Bergeijk is het goed fietsen en wandelen. Volgens Visit Brabant  is er flink gefietst en heel veel gewandeld in Bergeijk. Met fietsen staat Bergeijk bij de eerste 40% in Brabant en met wandelen staan we zelfs in de top 5.
    Genieten op een bankje tijdens een fietstocht