Pagina opties

Groter

Bedrijventerreinen

 • Bedrijventerreinen Bergeijk, Waterlaat en Het Stoom

  In de kern Bergeijk kennen we de bedrijventerreinen Waterlaat en Het Stoom, die feitelijk van elkaar gescheiden worden door de Stökskesweg. Deze bedrijventerreinen zijn de grootste bedrijventerreinen in onze gemeente waar vele grote en kleine bedrijven gevestigd zijn.

 • Bedrijventerreinen Luyksgestel, Loonsebaan en de Rijt

  In de kern Luyksgestel kennen we twee bedrijventerreinen: Loonsebaan en de Rijt. Bedrijventerrein Loonsebaan is - als vanzelfsprekend - gelegen aan de Loonsebaan en bedrijventerrein de Rijt is gelegen aan de Zoeferbeemd.

 • Bedrijventerrein Riethoven, Mortakkers

  In Riethoven ligt het bedrijventerrein Mortakkers. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de Hennepstraat en Vlasstraat.

 • Bedrijventerrein Westerhoven, Leemskuilen

  In Westerhoven ligt bedrijventerrein Leemskuilen. Dit bedrijventerrein ligt tegen de N397, de provinciale weg van Valkenswaard naar Eersel, waar de weg aansluit op de A67.

 • Kempisch Bedrijvenpark (KBP), Hapert

  De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden realiseren gezamenlijk het Kempisch Bedrijvenpark (KBP). Het KBP is een hoogwaardig en modern bedrijvenpark van 69 hectare in Hapert met een eigen afslag op de A67  Het bedrijvenpark vormt de poort tot de Brainport regio Eindhoven en is een absolute Toplocatie in de Brabantse Kempen. Het bedrijventerrein is goed ontsloten en is uitstekend verbonden met andere industriële en logistieke centra zoals Eindhoven, Venlo, Antwerpen en het Ruhrgebied.