Pagina opties

Groter

Bergeijk

 • Woonbos

  Bouwkavels Woonbos

  Het woonbos behoeft geen nadere introductie wanneer u regelmatig in Bergeijk komt. Het is een heuse villawijk, gelegen aan beide zijden van de Eerselsedijk, die zeker kan tippen aan de villawijken in bijvoorbeeld Waalre of Eindhoven. Wonen midden in het bos. Rust en ruimte in overvloed.

  Er zijn plannen om deze locatie nog verder uit te breiden. Een kavel in het woonbos is niet voor iedereen weggelegd, maar paradijselijk wonen in Bergeijk is dan ook wel waar we het over hebben. Informeer bij de gemeente als u op de hoogte wilt worden gehouden over de uitgifte van deze kavels.

 • De Rietvelden

  Impressie De Rietvelden

  Midden in Bergeijk wordt ‘De Rietvelden’ ontwikkeld. Een project met alle ruimte om te wonen en te leven. Aan het Sterrenpad verrijzen in totaal 12 prachtige nieuwe appartementen die dusdanig centraal liggen dat je echt alles binnen handbereik hebt. In oppervlakte variëren de appartementen van circa 57 m2 tot zo’n 89 m2. Met op de bovenste verdieping van het complex een prachtig Penthouse van 133m2. En dat allemaal met overdekte, eigen parkeerplaatsen. De meeste appartementen hebben een balkon of terras en het complex heeft een gemeenschappelijke ontmoetings- ontspanningsruimte.

 • Bax Eykereind

 • Bucht-Oost