Pagina opties

Groter
A A

BErgeijkGREEN

Energiebespaarlening

Met de gunstige Energiebespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u energiebesparende maatregelen voor uw woning financieren.

www.energiebespaarlening.nl

Energie besparen doe je nu

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw huis zijn, welke landelijke subsidies er zijn en hoe u snel in contact komt met adviseurs en bedrijven?

 www.energiebesparendoejenu.nl

Energieloket Bergeijk

Gids voor energiebesparing en duurzame energie. Initiatief van 21 gemeenten in de regio. Dienstbaar aan lokale initiatieven. Onafhankelijk en met brede deskundigheid. Met telefonische helpdesk en informatieve website. Vragen? Neem gerust contact op!

https://energieloket-zuidoostbrabant.nl/gemeente/bergeijk

Kempenenergie

Voor meer informatie op het gebied van energiebesparing, groene stroom en het lokaal opwekken van duurzame energie in de Kempen. Deze website is een initiatief van een groeiend aantal Kempenaren, dat streeft naar een groene Kempen, met schone energie voor alle Kempengemeenten.  

www.kempenenergie.nl

Milieu Centraal

Milieu Centraal is de praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik een oude videoband? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.

www.milieucentraal.nl