Pagina opties

Groter

Jeugdcoaches Bergeijk

Marjolein Soetens

Ik ben Marjolein Soetens en per 1 maart 2020 de jeugd-/preventiecoach van gemeente Bergeijk. Ik ben in dienst van Lumens, Dynamo Jeugdwerk. Hier heb ik een breed netwerk opgebouwd als buurtsportcoach, waarbij ik met name heb ingezet op talentontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 27 jaar.

Als jeugd-/preventiecoach binnen de gemeente Bergeijk ben ik de spil tussen verschillende disciplines, verenigingen, partners, maar ook tussen verschillende dorpen en verschillende leeftijden. Het is mijn kracht om met een helicopterview over mijn werkveld te kijken. Daarnaast zoek ik naar mogelijkheden om verbindingen te leggen, die leiden tot samenwerkingen maar ook tot individuele activering.

Als jeugd-/preventiecoach en motivator werk ik het liefst nauw samen met jongeren, die mijn voornaamste doelgroep vormen. Ik bouw graag een vertrouwensband op en zet middelen in om de jeugd te activeren en te motiveren. Ondertussen breng ik jongeren de nodige vaardigheden bij om ze in staat te stellen zelf een brug te slaan naar school en/of werk.

Mensen zullen mij omschrijven als een enthousiaste en vlotte meid. Ik ben ondernemend, werk graag in teamverband, maar kan ook in de individuele begeleiding mijn mannetje staan. Plezier staat bij mij voorop, maar zonder resultaat bereik je dit niet.

Mocht je kansen zien, een leuk idee hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken dan kun je me bereiken op 06 - 52 74 64 73 / m.soetens@lumenswerkt.nl, of kom langs bij OJC Katapult.

Mark Kierkels

Ik ben Mark Kierkels en per 7 april 2020 in dienst getreden als de jeugd-/preventiecoach van gemeente Bergeijk. Net als mijn collega Marjolein Soetens ben ik in dienst van Lumens, Dynamo Jeugdwerk. Ik een echte sportman in hart en nieren en deel deze passie graag met de jeugd. Daarnaast heb ik diverse ervaringen met werken met jeugd van verschillende culturen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Als jeugd-/preventiecoach wil ik de jeugd de kans bieden om activiteiten/projecten te organiseren en / of deel te nemen hieraan. Daarbij worden de behoeften van de jeugd in acht genomen, motiveer ik de jeugd en werk ik graag samen met partners. Als jeugd-/preventiecoach leg ik de focus op oplossingen en niet op problemen, met een positieve mindset bereiken we namelijk veel meer. Daarnaast blijf ik op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de (Bergeijkse) jeugd en anticipeer ik hier op. 

Mensen kenmerken mij als spontaan, behulpzaam en ga zelden een uitdaging uit de weg. Verder ben ik een echte verbinder, assisteer graag waar nodig en sta altijd open voor nieuwe initiatieven en/of samenwerkingen.

Wil je even je verhaal kwijt, samenwerken of ben je overtuigt van je idee dan kun je mij bereiken op 06 - 20 33 49 52 of een e-mail te sturen naar m.kierkels@dynamojeugdwerk.nl