Pagina opties

Groter

Ouderencoach Bergeijk

Tim de Wert

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Tim de Wert, ik ben 25 jaar en woonachtig in Veldhoven. Sinds 1 maart 2016 ben ik werkzaam als ouderencoach in gemeente Bergeijk. Ik werk vanuit de organisatie RSZK waarbij sport en welzijn voor ouderen mijn invalshoek is.

Mijn werkzaamheden voor de gemeente Bergeijk zijn vooral gericht op het organiseren van sport en welzijnsactiviteiten voor ouderen uit Bergeijk. Dit in samenwerking met meerdere organisaties en dorpsondersteuners om ook de verbinding te zoeken voor een goede infrastructuur voor ouderen op het gebied van welzijn en sport. Naast mijn werkzaamheden voor ouderen ben ik ook het aanspreekpunt voor het aangepast sporten Loket. Gemeente Bergeijk werkt samen met omliggende gemeente om ook mensen met een beperking in de breedste zin van het woord te laten sporten.

Vanuit het motto " Sporten, dat wil toch iedereen?" Nodig ik je dan ook om met mijn contact op te nemen als je leuke initiatieven hebt om samen met de ouderen lekker te sporten!

E-mail: t.dewert@bergeijk.nl
Tel.: 06 - 83 56 94 01

Dinsdag: 15.00 - 17.30 uur
Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 12.30 - 17.00 uur