Pagina opties

Groter

Sportcoach Uniek sporten

Daniëlle Traas

Sportcoach Uniek sporten Daniëlle TraasIk ben Daniëlle Traas, 21 jaar en vanaf 1 januari 2020 ga ik beginnen als ‘sportcoach Uniek Sporten’ in de vier Kempengemeenten; Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel.

In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Mijn interesse in sport komt vanuit mijn passie voor voetbal. Ik voetbal eigenlijk al sinds ik kan lopen. De start bij de ‘mini’ lag dan ook al snel voor de hand. Sporten is voor mij heel belangrijk. Inmiddels heb ik geleerd dat sporten voor iedereen belangrijk is, sporten zorgt naast de noodzakelijke beweging ook voor sociale contacten en verbinding. Daarnaast leer je samenwerken, leert je op tijd te komen voor trainingen en wedstrijden en het allerbelangrijkste het plezier van het (samen) sporten. Om deze redenen ben ik gemotiveerd om iedereen in beweging te zetten. In mijn functie bij Oktober merk ik dat ik de bewoners binnen onze zorgcomplexen door middel van bewegen even weg kan halen uit de dagelijkse beslommeringen. Iedereen is welkom en er is altijd tijd voor een grapje en een praatje, uiteraard naast het bewegen.

Dit wil ik bij Uniek Sporten doorzetten. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te kunnen bewegen en plezier maken en meedoen staan voorop.

Van oorsprong kom ik uit Zeeland en ben ik vier jaar geleden naar Eindhoven verhuisd. De Zeeuwse directheid met de Kempische openheid en vriendelijkheid is inmiddels een mooie mix en een goede omschrijving voor mijn karakter en de manier waarop ik dingen aanpak. Ik ben namelijk iemand die graag samenwerkt om mooie dingen te bereiken, maar ook iemand die doorpakt, leergierig is en een open discussie niet uit de weg zal gaan.

Ik hoop iedereen snel te ontmoeten, samen aan de slag te gaan met als doel een sportief 2020 voor iedereen.

E-mail: d.traas@kempengemeenten.nl
Tel.: 06 - 13 86 12 46