Pagina opties

Groter

Sportcoaches Bergeijk

Harm Tielemans

Mijn naam is Harm Tielemans, 30 jaar en ik ben woonachtig te Bladel met vriendin en 2 kinderen. Ik ben een fanatiek beoefenaar van verschillende sporten geweest, waaronder Handbal, Voetbal, Tennis, Handboogschieten, Paardrijden, Basketbal en ATB.

Ik verzorg de gymlessen op de volgende basisscholen De Waterloop 't Loo, De Klepper Luyksgestel, St. Gerardus de Weebosch, St. Willibrordus Riethoven en de Prinses Beatrix Bergeijk.

Inmiddels werk ik samen met mijn collega Ties van Uijtregt, samen zijn wij coördinatoren voor alle scholen in de gemeente Bergeijk.

Tot slot wil ik nog aangeven dat ik een open communicatie hoog in het vaandel heb en wil jullie dan ook vragen om mij direct te benaderen op het moment dat jullie vragen of opmerkingen hebben die te maken hebben met de gymlessen of het buitenschools programma. Of een eventuele sportkeuze voor uw kind.

E-mail: h.tielemans@bergeijk.nl 

Ties van Uijtregt

Mijn naam is Ties van Uijtregt, 30 jaar en woonachtig in Bergeijk. Momenteel is voetbal de sport die ik beoefen. Daarnaast vind ik het leuk om regelmatig te squashen, mountainbiken, snowboarden of duiken.

In het schooljaar 2018-2019 verzorg ik de gymlessen op de basisscholen Prinses Beatrix, Beisterveld, De Regenboog, De Ster en De Zonnesteen. Naast het verzorgen van de gymlessen begeleid ik studenten in hun sportgerelateerde opleiding. Daarnaast kunnen jullie mij ook tijdens de vakantieperiodes tegen komen bij de sport BSO van Nummeréén Kinderopvang. Hier verzorg ik een uur lang sporten met kinderen op verschillende locaties. Tijdens mijn gymlessen en sport BSO staat plezier hebben in sporten en respect hebben voor elkaar centraal. Zo kan iedere leerling zich op een prettige manier ontwikkelen.

E-mail: t.vanuijtregt@bergeijk.nl
Tel.: 06 - 21 64 87 92