Pagina opties

Groter

Sportcoaches Bergeijk

Harm Tielemans

Mijn naam is Harm Tielemans, 30 jaar en ik ben woonachtig te Bladel met vriendin en 2 kinderen. Ik ben een fanatiek beoefenaar van verschillende sporten geweest, waaronder Handbal, Voetbal, Tennis, Handboogschieten, Paardrijden, Basketbal en ATB.

Ik verzorg de gymlessen op de volgende basisscholen De Waterloop 't Loo, De Klepper Luyksgestel, St. Gerardus de Weebosch, St. Willibrordus Riethoven en de Prinses Beatrix Bergeijk.

Inmiddels werk ik samen met mijn collega Ties van Uijtregt, samen zijn wij coƶrdinatoren voor alle scholen in de gemeente Bergeijk.

Tot slot wil ik nog aangeven dat ik een open communicatie hoog in het vaandel heb en wil jullie dan ook vragen om mij direct te benaderen op het moment dat jullie vragen of opmerkingen hebben die te maken hebben met de gymlessen of het buitenschools programma. Of een eventuele sportkeuze voor uw kind.

E-mail: h.tielemans@bergeijk.nl 

Theun van Ekkendonk

Mijn naam is Theun van Ekkendonk, 31 jaar en woonachtig te Lommel. Ik voetbal bij V.V. De Raven te Luyksgestel en ben lid van CV de Prutsers Westerhoven. Verder vind ik het leuk om te skiƫn, heb ik veel interesse in outdoor sporten en verdiep ik me graag in diverse bekende en minder bekende sporten.

Per 1 juli 2020 zal ik als sportcoach van BErgeijk ACTIVE gaan samenwerken met Harm Tielemans. Wij zullen de gymlessen op alle scholen in de gemeente Bergeijk verzorgen. Daarnaast zullen we het naschoolse sportprogramma (Sport BSO) verzorgen bij Nummereen Kinderopvang, zijn we betrokken bij het organiseren van diverse sportevenementen vanuit BErgeijk ACTIVE voor de basisschooljeugd in de gemeente Bergeijk en zullen we sportverenigingen en kinderen met elkaar verbinden middels diverse workshops. 

Mijn doelstelling is altijd om kinderen plezier te laten beleven en zichzelf verder te laten ontwikkelen. Dit doe ik door hen enorm te motiveren en ieder individu zijn/haar eigen kwaliteiten te leren kennen en benutten. Dit allemaal in een goede samenwerking met alle collega's, sportverenigingen en de gemeente Bergeijk.

Voor vragen en/of opmerkingen m.b.t. gymlessen, buitenschoolse activiteiten en/of sportverenigingen kun je altijd contact met mij opnemen via t.ekkendonk@bergeijk.nl