Pagina opties

Groter

Gemeentegids

De gemeentegids Bergeijk wordt uitgegeven door Akse Media. De gemeentegids is er in een papieren en digitale versie.

Papieren gemeentegids

Jaarlijks krijgen alle huishoudens in Bergeijk een nieuwe gemeentegids in de brievenbus. Nieuwe inwoners ontvangen de gemeentegids in het welkomstpakket dat elke nieuw ingeschreven inwoner ontvangt. Graag attenderen wij u erop dat de gemeentegids gratis is af te halen aan de balie van het gemeentehuis.

U kunt de papieren gemeentegids ook online doorbladeren of zelf printen.

Digitale gemeentegids

Aanvullingen/wijzigingen doorgeven

Aanvullingen en wijzigingen in de gemeentegids Bergeijk kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever van onze gids, Akse Media. Stuur daarvoor een e-mail naar: redactie@aksemedia.nl. Vermeld hierbij duidelijk de wijziging of aanvulling en dat het om een wijziging voor de gemeentegids van Bergeijk gaat.

Voor algemene vragen over de gids kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer 0497 - 551 455. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bergeijk.nl

De digitale versie van de gemeentegids wordt, na verwerking van aanvullingen en wijzigingen, direct aangepast. 

Gemeentegids app voor smartphones

Er is ook een 'gemeentegids app' voor smartphones en tablets. De app is beschikbaar voor Android en iPhone. U kunt de app gratis downloaden in de App Store of Android Market. Deze app is kosteloos. U kunt hier ook de QR-code scannen. Deze QR-code leidt u direct naar de App in de App Store of Android Market.