Pagina opties

Groter
A A
RSS

Aanmelden verenigingen Sjors Sportief & Sjors Creatief

Logo Sjors Sportief & Sjors Creatief

De gemeente Bergeijk heeft een bruisend cultureel en sportief verenigingsleven waar we erg trots op zijn. Om ouders van basisschoolkinderen een beter beeld te geven welke activiteiten op sportief en cultureel gebied allemaal georganiseerd worden heeft de gemeente besloten om vanaf schooljaar 2019 – 2020 aan te sluiten bij Sjors Sportief & Sjors Creatief.

Dit project is al in bijna 100 gemeenten in Nederland een groot succes. Alle basisschoolkinderen wordt de mogelijkheid geboden binnen dit project om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de sportieve- en culturele activiteiten binnen de gemeente Bergeijk. Zo kunnen kinderen kennis maken met sporten of culturele activiteiten waar ze niet direct voor zouden kiezen. Op deze wijze wordt hun wereld vergroot.

Voor uw vereniging is dit aanbod ook een grote kans. U kunt uw vereniging en uw activiteiten kenbaar maken in het boekje van Sjors Sportief & Sjors Creatief. Kinderen kunnen zich inschrijven en vervolgens kennis maken met het aanbod van uw vereniging wat kan leiden tot een verhoging van het aantal leden en mogelijk vrijwilligers. Voor deelname aan Sjors Sportief & Sjors Creatief kunt u zich aanmelden via www.sportstimulering.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. P. Kamps (p.kamps@bergeijk.nl). We hopen dat we op deelname van uw vereniging kunnen rekenen.