Pagina opties

Groter
A A
RSS

Afsluiting Enderakkers, gewijzigde planning

Asfalteringswerkzaamheden

In verband met asfalteringswerkzaamheden wordt binnenkort de Enderakkers in Bergeijk afgesloten. Op deze weg wordt een nieuwe toplaag aangebracht.

Begin maart zijn er al onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de Enderakkers. Vanwege ongunstige weersomstandigheden kon toen de geplande toplaag helaas nog niet worden aangebracht. Daarom zijn we genoodzaakt deze weg nu nogmaals af te sluiten om de toplaag aan te kunnen brengen. Deze toplaag kan enkel onder de juiste weersomstandigheden worden aangebracht. Een minimale temperatuur, een droog wegdek en geen risico op nachtvorst zijn onder meer vereist.

De planning van de werkzaamheden is gewijzigd

In verband met de wielerronde in Westerhoven is de doorgaande weg door Westerhoven afgesloten op zaterdag 23 mei en wordt het verkeer omgeleid via onder meer de Enderakkers. Om die reden zijn de werkzaamheden een week opgeschoven. De werkzaamheden staan nu gepland vanaf vrijdagavond 31 mei 19.00 uur tot en met zondagochtend 2 juni 10.00 uur. Gedurende deze periode is de doorgaande weg tussen de rotonde met Eykereind / Fressevenweg en de rotonde met de Provincialeweg Eersel / Dommelen (N397) geheel afgesloten voor alle verkeer. Voor het doorgaande verkeer wordt met bebording een omleiding aangegeven.

Reserveweekend

Wanneer blijkt dat de weersomstandigheden in het geplande weekend het niet toelaten de toplaag aan te brengen worden de werkzaamheden verschoven naar een reserveweekend. Vooralsnog is daarvoor het weekend van 7 juni tot en met 9 juni gepland.