Pagina opties

Groter
A A
RSS

Afsluiting gedeelte Sengelsbroeksestraat / Loo

Dit item is verlopen op 20-05-2019.
Asfalteringswerkszaamheden

In verband met asfalteringswerkzaamheden wordt binnenkort een gedeelte van de Sengelsbroeksestraat / Loo tussen Luyksgestel en Loo afgesloten. Op deze weg wordt een nieuwe toplaag aangebracht.

Sengelsbroeksestraat / Loo

In 2017 is op een gedeelte van de Sengelsbroeksestraat en Loo (vanaf kruispunt Hongarijeschedijk richting Loo) een slijtlaag aangebracht. Naar aanleiding van diverse klachten van omwonenden over deze huidige toplaag is besloten een nieuwe toplaag aan te brengen. Deze geplande dunne toplaag kan enkel onder de juiste weersomstandigheden worden aangebracht. Een minimale temperatuur, een droog wegdek en geen risico op nachtvorst zijn onder meer vereist.

De werkzaamheden op Sengelsbroeksestraat / Loo staan nu gepland vanaf vrijdagavond 17 mei 19.00 uur tot en met zondagochtend 19 mei 10.00 uur. Gedurende deze periode is de doorgaande weg vanaf de Hongarijeschedijk geheel afgesloten voor alle verkeer. Ook de kruising Neerrijt / Sengelsbroeksestraat is dan afgesloten. Voor het doorgaande verkeer wordt met bebording een omleiding aangegeven

Reserveweekend

Wanneer blijkt dat de weersomstandigheden in het geplande weekend het niet toelaten de toplaag aan te brengen worden de werkzaamheden verschoven naar een reserveweekend. Vooralsnog is daarvoor het weekend van 7 juni tot en met 9 juni gepland.