Pagina opties

Groter
RSS

Bergeijk: beste WMO-loket van Nederland

Wethouder Marko van Dalen en medewerkster Ingrid Jansen bij de banner 'beste WMO-loket van Nederland

Soms krijg je zomaar ineens een cadeautje… zo voelde de erkenning die we kregen van onze cliënten in een grootschalig onderzoek naar de kwaliteit van de WMO-loketten in Nederland. Bergeijk blijkt het hoogst gewaardeerd te worden van alle loketten in heel Nederland.

Daar waren we eerst even stil van, maar inmiddels willen we het van de daken schreeuwen! Vandaar dat wethouder Marko van Dalen afgelopen maandag de medewerkers van het loket in het zonnetje zette met een persoonlijke attentie. Daarnaast onthulde hij met medewerkster Ingrid Jansen de banner die vanaf nu een plekje voor het loket krijgt. Zodat niemand eromheen kan… hier zit het beste WMO-loket van Nederland!

Maar waarom scoort Bergeijk zoveel beter? ‘Volgens mij zit het hem in de combinatie van onze betrokken en goed opgeleide medewerkers, de inzet van dorpsondersteuners in iedere kernen van de gedachte dat we het SAMEN doen, met de mantelzorgers en veel vrijwilligers. Dat is heel Bergeijks en dat vertaalt zich naar deze mooie resultaten’; aldus wethouder Van Dalen.