Pagina opties

Groter
RSS

Bibliotheek Bergeijk en Visit Bergeijk geopend vanaf 1 juli

Wethouder Stef Luijten opent Bibliotheek Bergeijk en Visit Bergeijk op ’t Hof 82 in Bergeijk

Afgelopen zondagmiddag 30 juni 2019 opende wethouder Stef Luijten Bibliotheek Bergeijk en Visit Bergeijk op ’t Hof 82 in Bergeijk. Wethouder Luijten gaf in zijn toespraak aan dat het terugbrengen van de Bibliotheek in Bergeijk is voortgekomen uit de wens van de inwoners. Met een ruime keuze aan boeken en tijdschriften hebben de inwoners nu weer een plek om lekker even rond te snuffelen, iets wat al een lange tijd niet meer echt kon in Bergeijk.

Dat Visit Bergeijk samen zit met de Bibliotheek, zien beide partijen en de gemeente als een verrijking waar opnieuw mooie initiatieven uit kunnen ontstaan. Het is een plek die ze samen met de gemeenschap willen opbouwen. Programmamaker van Bibliotheek Bergeijk, Marly Sengers, is dan ook zeer benieuwd naar ideeën en wensen van alle inwoners. Ze vraagt iedereen deze te delen via  bergeijk@bibliotheekdekempen.nl of gewoon eens binnen te lopen.   

Openingsdagen en tijden

Bibliotheek De Kempen en Visit Bergeijk zijn vanaf 1 juli open op maandag tot vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 13.00 uur.

De BIEBpunten De Kattendans, ’t Loo, De Weebosch en Rietstek zijn vanaf 1 juli gesloten. De BIEBpunten in De Buitengaander en Den Eijkholt blijven voorlopig open.

Vrijwilligers

Bibliotheek De Kempen en Visit Bergeijk zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij een steentje bijdragen? Neem dan contact op met bergeijk@bibliotheekdekempen.nl of info@tipbergeijk.nl.