Pagina opties

Groter
RSS

Dinsdag 10 december 2019: Inloopavond project Keersop Kromhurken

Dit item is verlopen op 11-12-2019.

Waterschap De Dommel: Op dinsdag 10 december 2019 tussen 19.30 en 21.30 uur organiseert Waterschap De Dommel een inloopavond om u te informeren over het ontwerp projectplan waterwet Keersop Kromhurken. De inloopavond vindt plaats in de Elzenhoeve, Elsendijk 1 Luyksgestel. U bent van harte welkom.

Waterschap De Dommel wil aan de slag met de herinrichting van het beekdal van de Keersop nabij de Kromhurken. Het projectgebied beslaat het beekdal van de Keersop tussen de Vlieterdijk en de Looerheideweg. Op dit moment zijn de inrichtingsmaatregelen uit het projectplan waterwet bekend en willen we deze graag met u delen. Tijdens de inloopavond bieden we u vanuit verschillende invalshoeken informatie aan, namelijk: water, natuur, landschap & recreatie en een doorkijk naar de gehele Keersop. Verder laten we zien welke veranderingen de inrichtingsmaatregelen met zich mee brengen. Er zijn medewerkers van het waterschap en de gemeente Bergeijk aanwezig.

Inspraak en vervolg

Het ontwerp projectplan waterwet Kromhurken ligt vanaf 4 december 2019 gedurende zes weken in de inspraak. Via deze inloopavond hopen we uw mogelijke vragen te kunnen beantwoorden. Op basis van de inspraak werken we een definitief projectplan uit. Daarover neemt ons Dagelijks Bestuur in het voorjaar van 2020 een besluit. Dan staat dit open voor beroep. Op dit moment staat de uitvoering na de zomer van 2020 in de planning.

We zien u graag op 10 december.