Pagina opties

Groter
RSS

Eerste Zomer Draait Door biedt kansen voor de toekomst

Om welke reden dan ook is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om in de zomer op vakantie te kunnen. Voor kinderen die tot deze doelgroep behoren heeft op 22, 23 en 24 juli het zomerprogramma ‘Zomer Draait Door’ plaatsgevonden.  

Vijftien kinderen genoten van het weer en het programma.
In de laatste weken van het schooljaar is het programma via verschillende kanalen kenbaarheid gemaakt en konden kinderen zich via Nicole Zelissen (dorpsondersteuner Bergeijk) en Niek Lenssen (jeugdcoach Bergeijk) opgeven. Samen met Marieke Duffhues (vrijwilliger) vormde zij de driekoppige organisatie voor het programma wat bol stond van creatieve activiteiten en spellen.

Het geluk kon niet op want alle dagen werden we overspoeld met zonnestralen en tropisch weer. Dit resulteerde in een iets wat aangepast programma met veel drinkpauzes en waterspellen waardoor de deelgenomen kinderen iedere middag kletsnat huiswaarts keerden.

Programma biedt toekomst
Met vijftien deelnemende kinderen denkt de organisatie dat er in de toekomst vraag is naar het programma maar nog belangrijker, alle kinderen waren enthousiast. Hierdoor ontstond er een gezellige groep die samen drie dagen en met veel plezier heeft doorgebracht. Mede door dit is de organisatie er van overtuigd dat ‘Zomer Draait Door’ nuttig is.

Om in de toekomst nog meer kinderen van dienst te kunnen zijn is de hulp van vrijwilligers hard nodig. Mocht je hiervoor enthousiast zijn geworden dan mag er contact opgenomen worden met Nicole Zelissen via 06-46768195 of n.zelissen@lumenswerkt.nl, Niek Lenssen via 0651019949 of n.lenssen@dynamojeugdwerk.nl.