Pagina opties

Groter
RSS

Herinnering! Vergeet niet uw €70,- in te leveren!

Voorbeeld waardebon Winst uit je Woning

De gemeente Bergeijk heeft inmiddels bijna 1200 huiseigenaren kunnen helpen met het verlagen van de energierekening. Ook u, als u de waardebon nog niet heeft ingeleverd, kunt nog steeds deelnemen aan de actie! Zoek voor €70,- aan kleine energiebesparende producten uit. Denk hierbij aan ledlampen, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen of tochtstrips. Gratis! Bestellen gaat nu nog eenvoudiger via de webshop op www.winstuitjewoning.nl/bergeijk. Het voordeel hiervan is dat u het bedrag niet meer hoeft voor te schieten! Natuurlijk kunt u de waardebon ook nog gewoon inleveren bij een (online) winkel naar keuze of lokale bouwmarkt.

Als gemeente willen we graag zoveel mogelijk Bergeijkse huiseigenaren motiveren om deel te nemen. Want met de aanschaf van energiebesparende producten verlaagt u niet alleen uw energierekening. Maar werkt u ook mee aan een duurzamer Bergeijk! Het verzilveren van de waardebon is mogelijk t/m 31 maart 2021.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het verzilveren van de waardebon? Lees de veel gestelde vragen op  www.winstuitjewoning.nl/bergeijk of bel de helpdesk van Winst uit je woning via het telefoonnummer 023 583 69 36.

Twijfel niet, ga nu naar www.winstuitjewoning.nl/bergeijk en doe mee!