Pagina opties

Groter
A A
RSS

Infoavond woonrijp maken inbreiding Riethoven, Terlo en Tiliaans

Dit item is verlopen op 20-05-2019.

Recent zijn weer een aantal woningen gereed gekomen in het plan Inbreiding Riethoven aan de Voorderstraat in Riethoven, maar ook in het plan Terlo op ’t Loo in Bergeijk en plan Tiliaans in Luyksgestel. Naar aanleiding daarvan zijn we voornemens om dit jaar alle drie de plangebieden zogenaamd woonrijp te maken. Voor zover nog niet gebeurd willen we de bouwwegen definitief bestraten en de bermen verder inrichten met veelal voetpaden en parkeerplaatsen.

De woonrijp-werkzaamheden voor het Inbreidingsplan Riethoven aan de Voorderstraat worden al snel opgestart, de plannen Terlo en Tiliaans zijn na de zomervakantie aan de beurt. De beplantings- en groenwerkzaamheden worden uitgevoerd in het eerstvolgende plantseizoen (november-december van dit jaar).

De plannen voor het woonrijp maken kunnen alle betrokken en geïnteresseerden komen bekijken op een inloopavond op dinsdag 7 mei vanaf 19.00 uur op het gemeentehuis in Bergeijk. De inloopavond duur tot 20.30 uur.

Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Ferry Jansen via ons algemene telefoonnummer 0497-551455 of via e-mail ferry.jansen@bergeijk.nl.