Pagina opties

Groter
A A
RSS

Informatieavond uitbreiding bedrijventerrein Waterlaat

Foto uitbreidingslocatie bedrijventerrein Waterlaat

Het bedrijventerrein Waterlaat is in fasen gerealiseerd. De bedrijfskavels van de laatste fase, gelegen tussen de Elskensakker en de Schalksakker, zijn inmiddels bijna allemaal verkocht. We vinden het belangrijk dat er mogelijkheden voor het bedrijfsleven blijven om te kunnen groeien. Dat kan deels op bestaande bedrijventerreinen, waar bedrijven percelen na een verhuizing achterlaten. Voor een ander deel zullen we moeten zorgen voor nieuwe bedrijfskavels.

De nieuwe bedrijfskavels zullen worden gerealiseerd ten westen van het bestaande bedrijventerrein en de bergingsvijver De Weerwolf. Voor het op te stellen plan gelden een aantal vaste uitgangspunten. Maar er zullen ook keuzes moeten worden gemaakt, waarbij wij u graag willen betrekken. We nodigen u daarom uit voor een informatieavond. Deze zal plaatsvinden op:

Dinsdag 26 februari 2019 om 19.30 uur in het gemeentehuis van Bergeijk.

Wij verwachten een ruime belangstelling en willen u daarom ter voorbereiding vragen om u vooraf aan te melden. Dit kan tot en met vrijdag 22 februari a.s. Als u vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u via dit telefoonnummer ook contact opnemen met de heer Peter Smolders.

Aanmelden informatieavond uitbreiding bedrijventerrein Waterlaat