Pagina opties

Groter
RSS

Kaartenactie Wél!zijn de Kempen

Resultaat van de kaartenactie

Wél!zijn de Kempen: Waar wij ons normaliter onder andere bezig houden met het organiseren van dagactiviteiten en het coördineren van individuele bezoeken aan kwetsbare ouderen proberen wij nu op andere manieren deze doelgroep te bereiken in tijden van het Coronavirus.

Zodoende plaatsten wij op maandag 16 maart een oproep op onze Facebookpagina (facebook.nl/welzijndekempen). We vroegen inwoners van de Kempen een kaart, leuke brief of mooie tekening te maken voor onze cliënten en naar ons kantoor te sturen.

Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Het bericht op Facebook werd ontzettend vaak gedeeld en gelezen.

Op dinsdag 24 maart maakten wij de balans op: maar liefst 850 kaarten mochten wij verdelen over onze cliënten! Er zaten kaarten tussen met prachtige gedichten, geverfde handjes van hele jonge kinderen, kaarten voorzien van een gehaakt hartje en zelfgemaakte kaarten. Allemaal voorzien van hele lieve boodschappen voor de ontvanger. Het was hartverwarmend om alle kaarten bij elkaar te zien liggen en de mooie boodschappen te lezen die er op geschreven waren.

Diezelfde dag gingen enkele van onze medewerkers op pad om de kaarten en brieven bij onze cliënten te bezorgen. Nog diezelfde dag kregen we een telefoontje van een van de ontvangers. Ze liet weten dat ze deze opsteker heel goed kon gebruiken op dit moment. Daar doen we het natuurlijk voor!

Wij willen iedereen die een kaart, tekening of brief heeft gemaakt heel erg bedanken! Dankzij jullie inzet hebben onze cliënten even wat afleiding en positiviteit gekregen!

Dank jullie wel!!