Pagina opties

Groter
RSS

Nieuwe gemeentesecretaris in Bergeijk: Hans Loos

Dit item is verlopen op 16-07-2019.
Hans Loos, gemeentesecretaris

De gemeente Bergeijk heeft vanochtend een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur benoemd: Hans Loos  (53 jaar) is een bekende. In 1990 begon de loopbaan van de heer Loos als beleidsmedewerker bij de gemeente. In 2000 werd hij afdelingshoofd Bouwtoezicht en Milieu, in 2006 afdelingshoofd Leefomgeving en Wonen en 1e loco-gemeentesecretaris (tot op heden) en sinds 2014 is hij afdelingshoofd Beleid en Ontwikkeling.

De heer Loos woont in Valkenswaard, is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd is hij een fervent hardloper. Vandaar ook zijn motto; ‘Hardlopen en rustig ademhalen’. Iets wat hij zeker zal toepassen in zijn nieuwe functie als gemeentesecretaris/algemeen directeur.

De heer Loos volgt Wim Wouters op, die op 18 juni is benoemd als burgemeester van de gemeente Eersel. Burgemeester Callewaert is verheugd over de benoeming; ‘De gemeente Bergeijk is een ambitieuze gemeente, we zochten de beste gemeentesecretaris die hierbij past. Daartoe hebben we zowel een interne als externe procedure gehanteerd, waarbij uiteraard ook de Ondernemingsraad is betrokken. Eensgezind kwamen we tot de conclusie dat Hans Loos de beste keuze is voor Bergeijk. Het college verheugt zich op onze samenwerking’.