Pagina opties

Groter
RSS

Omgevingsvisie Bergeijk

Uitzicht over de weilanden op 't Loo

Kom jij ook naar een van de Ontmoetingen? Praat mee over de Omgevingsvisie! Samen denken we na over de opgaven en uitdagingen in ons mooie Bergeijk en wat wij belangrijk vinden voor in de toekomst.

Woon jij met plezier in Bergeijk? Vind jij dat Bergeijk voldoende bereikbaar is? En wat vind je van het groen in onze gemeente? In de Ontmoetingen komen een aantal interessante onderwerpen aan bod zoals: wonen, werken en ondernemen, mobiliteit, klimaat, voorzieningen & verbondenheid. Denk en praat mee. Onze drie ontmoetingen vinden 's avonds plaats in mei/juni. Meld je aan via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/d/online/bergeijk/

  • Ontmoeting 1 – donderdag 27 mei
  • Ontmoeting 2 – dinsdag 1 juni
  • Slotontmoeting – woensdag 16 juni 

Kun je niet wachten tot aan onze Ontmoetingen? Voorafgaand aan de Ontmoetingen kun je ook alvast online meedenken over de Omgevingsvisie. Onze online Wijkprikker is live! Hier kun je per wijk aangeven waar kansen en aandachtspunten liggen en welke thema’s jij belangrijk vindt! Ook kun je hier reageren op onze peilingen: www.wijkprikker.nl/omgevingsvisiebergeijk.