Pagina opties

Groter
RSS

Opruimacties zwerfvuil groot succes

Winnaars Afvalbingo 2020 groep buurtpreventie Akkerweide

Op zaterdag 19 september 2020  gingen er maar liefst 100 volwassenen en 51 kinderen op pad om gemeente Bergeijk een stuk schoner te maken. In totaal hebben zij tientallen zakken vol zwerfafval verzameld! Iedereen die heeft meegeholpen aan deze acties voor World Cleanup Day: heel hartelijk bedankt! Samen houden we de gemeente schoon.

Prijswinnaars Afvalbingo

Met de Afvalbingo werden onder de 7 deelnemende groepen drie prijzen verdeeld. Wethouder Stef Luijten heeft de prijswinnaars getrokken uit de gouden schaal. Zie ook het filmpje op onze Facebookpagina.

De prijzen zijn als volgt gevallen:

Groep Buurtpreventie Akkerweide won de 1e prijs van € 300,-. Buurtvereniging De Pielis won de 2e prijs van € 200,- en Buurtvereniging De Witrijt won de 3e prijs van € 100,-. De prijs is te besteden aan een leuke activiteit voor de buurt of vereniging. Alle kinderen die een volle bingokaart inleverden, hebben bovendien een leuk prijsje gekregen en zijn allemaal echte afvalhelden!

‘Zwerfafvalpakker’ worden? Meld u aan!

Zet u zich al in tegen zwerfafval, of wilt u ook graag meehelpen? Gemeente Bergeijk ondersteunt u hier graag bij door bijvoorbeeld een grijper en een hesje beschikbaar te stellen! Meld u aan als ZAP-vrijwilliger via www.bergeijk.nl/zwerfafval of vraag naar meer informatie.