Pagina opties

Groter
A A
RSS

Toekomstbestendige maakindustrie - Bedrijventours

Logo Toekomstbestendige maakindustrie

In samenwerking met het Kempisch Ondernemers Platform, Innovatiehuis de Peel en enkele brancheorganisaties heeft Brainport Development het programma Toekomstbestendige Maakindustrie opgezet. Dit programma helpt MKB bedrijven uit de maakindustrie in Brainport succesvol te blijven.

De wereld verandert snel en er zijn talloze innovaties (denk aan 3D printers, robots, etc) en nieuwe technologieën (zoals Internet of Things, augmented reality, big data) om van te profiteren. Op welke manier kunnen ondernemers zich optimaal voorbereiden op de toekomst zodat de concurrentiekracht wordt vergroot en er sneller en betrouwbaarder aan klantwensen kan worden voldaan? Daar is het programma voor bedoeld.

Een nieuw onderdeel van het programma zijn de bedrijventours. Voor dit onderdeel kunnen zich ondernemers aanmelden die graag hun kennis willen delen en van andere ondernemers in de buurt willen leren. In een vaste groep van maximaal zes ondernemers brengen ze één keer in de maand een bezoek aan één van de bedrijven uit de groep. Tijdens de bedrijfsbezoeken worden ervaringen gedeeld op thema’s zoals efficiëntere productieprocessen, groeien ondanks tekort aan personeel, ERP systemen etc. Interesse? Meld je aan voor de roulerende bedrijfsbezoeken, leer van en met elkaar en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Bedrijventours Toekomstbestendige Maakindustrie