Pagina opties

Groter
RSS

Verbeter je huis duurzaam met SDE subsidie

Iedereen doet wat

Ook in 2021 is er voor inwoners met een eigen huis in de gemeente Bergeijk weer subsidie beschikbaar voor woningisolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Met deze subsidie duurzame energie (SDE) hoopt de gemeente inwoners een steuntje in de rug te geven om huizen duurzaam te verbeteren door te isoleren of duurzame energie op te wekken.

Daarnaast is de advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen, die we vorig jaar zijn gestart, verlengt tot 31 maart 2021. Als u overweegt om spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++-glas, infrarood warmtepanelen of zonnepanelen aan te laten leggen, kijk dan eens op www.winstuitjewoning.nl/bergeijk.

Wanneer u zich vóór 31 maart 2021 vrijblijvend inschrijft, ontvangt u na uw aanmelding een onafhankelijk advies en vrijblijvende offertes. Door samen met andere Bergeijkenaren deel te nemen aan de inkoopactie, kan het werk scherp worden ingekocht tegen hoge kwaliteitseisen en goede service. En ook de uitvoerende bedrijven hebben op deze manier een mooie opdracht die ze efficiënt uit kunnen voeren.

Meer informatie over hoe u in aanmerking komt voor deze en andere duurzame subsidieregelingen is te vinden op www.bergeijk.nl/subsidies.

In algemene zin benieuwd naar welke verbeteringen je huis comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer maken? Kijk eens op: https://www.verbeterjehuis.nl. Je ziet meteen wat het je kost en oplevert.