Pagina opties

Groter
RSS

Vrijdag 13 september 2019: Publieksactiviteit DigiTaalhuis Bergeijk

Banner uitnodiging publieksactiviteit DigiTaalhuis Bergeijk

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Hierdoor lopen zij regelmatig tegen problemen aan op het gebied van geld, werk, gezondheid en het gezinsleven. Tijdens de Week van de Alfabetisering, een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven, wordt landelijk aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Honderden partners organiseren door het hele land activiteiten rondom taal en geletterdheid.

Vrijdagavond 13 september van 19.00 uur (19.30 uur start het programma) tot 22.00 uur organiseren we een publieksactiviteit in theater de Kattendans. U ontdekt wat het is om laaggeletterd te zijn tijdens een realistische theatervoorstelling. Ook gaan we in kleinere groepen het gesprek met elkaar aan én komt een taalambassadeur zijn verhaal vertellen! Uiteraard kunt u zich aanmelden voor gratis trainingen, zoals: herkennen en doorverwijzen van laaggeletterdheid.

Bent u er ook bij?

Meld uzelf en eventuele gasten aan via Bibliotheek De Kempen. Stuur een e-mail met uw naam (en indien van toepassing de naam van uw organisatie) naar secretariaat@bibliotheekdekempen.nl o.v.v. DigiTaalhuis publieksactiviteit 13 september. Stuur deze uitnodiging gerust door als deze voor anderen interessant kan zijn.

Het DigiTaalhuis Bergeijk

Het DigiTaalhuis Bergeijk is een initiatief van de gemeente Bergeijk, Wél!Welzijn De Kempen, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen en is speciaal opgericht voor volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.

Meer informatie over het Digitaalhuis Bergeijk