Pagina opties

Groter
RSS

Vrijdag 20 september: Feestelijke opening fietspad Riethovensedijk

Na de renovatiewerkzaamheden aan het ploeggebouw en het Mien Ruyspark en de sterke behoefte voor een duurzame fietsverbinding tussen Bergeijk en het stedelijk gebied, kon de herinrichting van de Riethovensedijk niet langer achterblijven. Na een aantal maanden van werkzaamheden is de weg sinds juli weer open en is op een paar kleine puntjes na alles afgerond.

Om de aanleg van het eerste gedeelte van de duurzame fietsverbinding tussen Bergeijk en het stedelijk gebied niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, zal wethouder Kuijken op vrijdag 20 september het fietspad op een feestelijke manier openen. We starten het programma om 16.00 uur waarbij we iedereen vragen zich met de fiets te verzamelen aan het begin van het Ploegpark (komend vanaf de Mr. Pankenstraat). Vanuit hier vertrekken we naar het gildeterrein waar de openingshandeling zal plaatsvinden.

Wilt u de opening samen met ons vieren? Dan bent u van harte welkom! Wij vragen u zich vooraf aan te melden via www.bergeijk.nl/riethovensedijk.