Pagina opties

Groter
RSS

Wie nomineer jij dit jaar voor de prijs ‘Bergeijkenaar van het jaar 2019’?

Met de verkiezing 'Bergeijkenaar van het jaar' geeft de gemeente in samenwerking met het VOB en Wél!zijn De Kempen uiting aan haar waardering voor alle inwoners die zich belangeloos inzetten voor de inwoners en samenleving. Alle reden dus om een bijzondere inwoner aan te wijzen als ‘Bergeijkenaar van het jaar 2019’ We willen iedereen vragen om een persoon/ personen voor te dragen die het verdient c.q. verdienen om Bergeijkenaar van het jaar 2019 te worden.

Denk daarbij niet alleen aan volwassenen. Jong geleerd is oud gedaan dus ook jongeren kunnen vrijwilligerswerk doen. En hoe! Op vrijdag 6 december wordt de Bergeijkenaar van het jaar 2019 bekend gemaakt.

Criteria

Kent u iemand die zich het afgelopen jaar op een uitzonderlijke manier heeft ingezet voor de Bergeijkse gemeenschap? Iemand die de steun en toeverlaat is van de buurt?  Die dit doet zonder ervoor betaald te worden. Het maakt niet uit hoelang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week.

Natuurlijk mag iedereen iemand voordragen. Een goede motivatie is daarbij heel belangrijk. We willen heel graag weten waarom jouw genomineerde deze eretitel verdient. Vrijwilligers die al eerder zijn aangedragen maar nog niet vernoemd zijn kunnen uiteraard opnieuw aangedragen worden. Een kleine jury, voorgezeten door wethouder Manon Theuws, bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van deze eretitel is.

Aanmelden

Wacht niet te lang en stuur de voordracht vóór vrijdag 15 november 2019 in.

Voordracht 'Bergeijkenaar van het jaar 2019'

U kunt uiteraard ook een brief sturen aan- /afgeven bij de Gemeente Bergeijk, t.a.v. mevrouw Kim Marijnen, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.