Pagina opties

Groter
RSS

Zorg voor financiën in deze onzekere tijd!

Logo Startpunt Geldzaken

De coronacrisis zal voor velen van u financiële gevolgen hebben. Het is lastig te bepalen hoe dit uit zal pakken: het is een onzekere tijd. Wanneer u financieel krapper zit, of in de problemen komt, kan het Startpunt Geldzaken van het NIBUD ondersteuning bieden.

Er zijn verschillende online geldplannen waar u gebruik van kunt maken, afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Met deze geldplannen krijgt en houdt u uw geldzaken op orde tijdens deze crisis. Via de website www.startpuntgeldzaken.nl/bergeijk kunt u het plan gratis én anoniem invullen, en krijgt meteen een actieplan in handen. Daar staat in wat er gedaan kan worden om uw situatie te verbeteren. De geldplannen zijn dus een handige manier om tips te krijgen over omgaan met geld. Ze bieden inzichten om zorgvuldige financiële keuzes te maken.

Als u financiële zorgen hebt, wordt stap voor stap aangegeven hoe u uit deze zorgen kunt komen. De geldplannen zijn geschikt voor alle inwoners: een goed plan voor iedereen.

GeldKrant Special “Minder inkomen”

Naast de geldplannen, heeft het NIBUD een speciale editie van de GeldKrant uitgebracht, gericht op de financiële gevolgen van de coronacrisis. In de krant, die te vinden is op www.nibud.nl/geldkrantminderinkomen, staat vrijblijvende informatie met verschillende tips om vandaag nog aan de slag te gaan!

GeldChecker kan jongeren financieel helpen tijdens de coronacrisis

Jongeren kunnen zich in een kwetsbare positie bevinden: door de coronacrisis staat hun (bij)baan misschien op de tocht en ze hebben mogelijk weinig reserves om financiële tegenslagen op te vangen. Van de GeldChecker – de online geldkrant van het NIBUD voor jongeren – is daarom een speciale editie over de coronacrisis gemaakt. Waar moeten jongeren op letten en waar vinden zij financiële hulp? In de krant staat vrijblijvende informatie met tips om vandaag nog over na te denken!”