Pagina opties

Groter

Verkiezing Ondernemer van het Jaar

Bergeijk kent veel ondernemers: groot en klein, van industrie tot detailhandel en alles daar tussenin. Zij zorgen voor veel werkgelegenheid en voor een uitgebreid aanbod: wat kunt u in Bergeijk níet vinden? U kent vast een ondernemer, die u sterk waardeert. Bijvoorbeeld omdat hij of zij erg vernieuwend is of iets biedt wat anderen niet doen. 

Ondernemer(s) van het Jaar 2018, Arjen Rijkers en Kees Smolders, Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke BosmuisDe trotse winnaar(s) van 2018 is: Arjen Rijkers en Kees Smolders, Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis

Op dinsdag 19 maart, tijdens het traditioneel drukbezochte Ondernemers Contact Bergeijk werd voor de elfde keer de Ondernemer van het Jaar uitgeroepen. Genomineerden waren Jeroen Blankers (Borrenbergs Groep), Wendy de Jong (Esthetique) en Arjan Rijkers en Kees Smolders (Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis).    

De jury kent de onderscheiding Ondernemer van het jaar 2018 toe aan Arjan Rijkers en Kees Smolders van Herberg in het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis. Deze twee ras-horecamensen weten precies hoe zij hun klanten steeds kunnen verrassen. Zij hebben een uitmuntend gevoel voor wat mensen aanspreekt en gaan altijd voor de maximale kwaliteit.

In Herberg In het Wilde Zwijn is het ouderwets genieten. De inrichting stamt uit grootmoeders tijd, het personeel is gastvrij en het eten is heerlijk. Met het schaaltje pinda’s op tafel (schillen mogen op de grond) en een zakje koekjes voor de hond voelt elke bezoeker zich hier snel op zijn gemak.

In Bed & Breakfast De Vrolijcke Bosmuis komen sprookjes tot leven. In de zes luxe gethematiseerde gastenverblijven is het bijna jammer om te gaan slapen. Elke kamer is stijlvol ingericht en voorzien van comfortabele en luxe details. Het is dé plek om een weekendje helemaal tot rust te komen.

Winnaars voorgaande jaren 

2017: Pieter Bax, Luxlight
2016: Willem Neutkens en Bart Theuws, restaurant Bij de Neut, restaurant Woest en Willy Nacho
2015: Arthur Burgmans, Multifix
2014: Fred Das, Dhatec
2013: Familie Martens, Camping De Paal
2012: Sandra Bottram-de Louwere, Puckababy
2011: Adriaan van Heeswijk, Bakkerij van Heeswijk
2010: Louis Vosters, Wilvo
2009: Gerard van Keulen, De Putse Hoeve
2008: Jan Burgmans, Bruns