Privacystatement

Voor de gemeente Bergeijk staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij uw bezoek aan de website centraal. De gemeente Bergeijk gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.  

Het bezoek aan de website van de gemeente Bergeijk kan geheel anoniem plaatsvinden. Gegevens van u persoonlijk of over uw computer worden u niet met een zogenaamd cookie of met andere middelen ontnomen. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de tijdstippen van het bezoek (bijvoorbeeld overdag of in de avonduren) of welke pagina's het meest bezocht worden. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruiker, houden wij bij met welk type browser onze website wordt benaderd. Meer willen wij niet van u weten.  

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u een e-mail sturen naar website@bergeijk.nl

Sluit venster x

Op dit moment onderzoeken we de digitale dienstverlening. De rekenkamercommissie doet onafhankelijk onderzoek om het beleid van de gemeente te beoordelen. De gemeentelijke website speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom willen we graag van u weten wat u van deze website vindt. Dat helpt ons om aanbevelingen te doen om de dienstverlening nog beter te maken. Het invullen van de enquête kost hooguit een minuut.

Direct de enquête invullen