Pagina opties

Groter

Projecten en herinrichting

 • Herinrichting Hasselsestraat, Koperteutenstraat e.o. en Stronk e.o., Luyksgestel

 • Herinrichting Hoeverstraat - Zandstraat, Westerhoven

 • Herinrichting plein Elsenhof, Bergeijk

  Na de herinrichting van een groot deel van het Hof en Burgemeester Magneestraat heeft de gemeenteraad besloten om verder te gaan met de herinrichting van het centrum Bergeijk waarbij het plein Elsenhof, voor de Jumbo, moet worden aangepakt. De aftrap van dit project heeft plaatsgevonden tijdens een informatieavond op maandag 24 september 2018 van 19.30 - 20.30 uur in het gemeentehuis Bergeijk.

 • Herinrichting Riethovensedijk en Ploegpad, Bergeijk

  Op woensdag 6 februari 2019 heeft de informatieavond plaatsgevonden over de herinrichting van de Riethovensedijk en Ploegpad, waarbij de uitvoering 2e fase is gepresenteerd. De presentatie kunt u onderstaand downloaden.

 • Inrichting Rijt - Hoge Rijt, Luyksgestel

  De afgelopen jaren heeft de gemeente meerdere keren vragen en opmerkingen gekregen over de verkeersveiligheid op het kruispunt Rijt / Hoge Rijt / Neerrijt in Luyksgestel. Naar aanleiding daarvan zijn we in 2018 begonnen met een studie naar het verbeteren van de verkeersveiligheid op dit betreffende kruispunt.

 • Maatregelen zuidelijke randweg Luyksgestel en Bergeijk

  De zuidelijke randweg Luyksgestel en Bergeijk is een werknaam voor de doorgaande routes binnen de bebouwde kom van Luyksgestel, ‘t Loo en Bergeijk. In Luyksgestel gaat het om het gedeelte vanaf de komgrens op de Lommelsedijk tot en met de al aangepaste komgrens ter hoogte van de Loonsebaan. In ‘t Loo en Bergeijk betreft het, het gedeelte vanaf de komgrens op ‘t Loo tot aan de rotonde Eykereind bij de brandweerkazerne. Het voornemen is niet om de totale wegen opnieuw in te richten maar om op een aantal locaties de verkeerssituaties aan te passen.

 • Woonrijp maken inbreidingplan Voorderstraat, Riethoven

  Recent zijn weer een aantal woningen gereed gekomen in het inbreidingsplan Voorderstraat in Riethoven. Naar aanleiding daarvan zijn we voornemens om dit jaar dit woongebied zogenaamd woonrijp te maken. Voor zover dit nog niet gebeurd is willen we de bouwwegen definitief bestraten en de bermen verder inrichten met veelal voetpaden en parkeerplaatsen.

 • Woonrijp maken Terlo, Bergeijk

  Recent zijn weer een aantal woningen gereed gekomen in het plan Terlo in Bergeijk. Naar aanleiding daarvan zijn we voornemens om dit jaar dit woongebied zogenaamd woonrijp te maken. Voor zover dit nog niet gebeurd is willen we de bouwwegen definitief bestraten en de bermen verder inrichten met veelal voetpaden en parkeerplaatsen.

 • Woonrijp maken Tiliaans, Luyksgestel

  Recent zijn weer een aantal woningen gereed gekomen in het plan Tiliaans in Luyksgestel. Naar aanleiding daarvan zijn we voornemens om dit jaar dit woongebied zogenaamd woonrijp te maken. Voor zover dit nog niet gebeurd is willen we de bouwwegen definitief bestraten en de bermen verder inrichten met veelal voetpaden en parkeerplaatsen.