Pagina opties

Groter

Herinrichting Riethovensedijk en Ploegpad, Bergeijk

Op woensdag 6 februari 2019 heeft de informatieavond plaatsgevonden over de herinrichting van de Riethovensedijk en Ploegpad, waarbij de uitvoering 2e fase is gepresenteerd. De presentatie kunt u onderstaand downloaden.


Op dinsdag 23 oktober 2018 heeft de informatieavond plaatsgevonden over de herinrichting van de Riethovensedijk en Ploegpad, waarbij de aannemer zich heeft gepresenteerd en de planning van de werkzaamheden is doorgesproken. De informatieavond stond in het teken van de uitvoering. De presentatie kunt u onderstaand downloaden.


In februari 2018 hebben we een klankbordgroep geformeerd om samen tot een plan te komen voor de herinrichting van de Riethovensedijk en Ploegpad in Bergeijk. Samen met deze klankbordgroep en een begeleidend bureau zijn we in een drietal sessies gekomen tot een gedragen ontwerp. Het betreft een ontwerp voor de herinrichting van de Riethovensedijk inclusief de aansluiting met de Bucht en tevens de herinrichting van de fietsverbinding; het zogenaamde Ploegpad. Het resultaat hebben we laten zien op een inloopavond op 28 mei 2018.

Het betreffen een samenvattende presentatie over de totstandkoming van het ontwerp, het ontwerp in een tweetal bladen samen met de profielen en een verbeelding van een gedeelte van de Riethovensedijk. Deze kunt u onderstaand downloaden.