Pagina opties

Groter

Sponsoring rotonde Bergeijk

Bergeijk kent 5 rotondes die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen. Andere rotondes zijn van de provincie.

  • Enderakkers - Fressevenweg
  • Eyckereind - Borkelsedijk
  • Burgemeester Aartslaan - Burgemeester Magneestraat
  • Stökskesweg - Loo
  • Churchill-Laan - Kennedylaan

Locaties van de te sponsoren rotondes op de plattegrond van Bergeijk

Voorgaande jaren was het groenonderhoud aan deze rotondes versplinterd georganiseerd en het onderhoudsniveau op sommige plaatsen minimaal. Eind 2019 liepen de huidige onderhoudscontracten af waardoor we de mogelijkheid hadden het anders in te steken. Sinds januari 2020 zijn alle rotondes ‘gesponsord’ door Bergeijkse bedrijven. Tegen betaling van een jaarlijks sponsorbedrag is bij elke aanrijweg van de rotonde een reclamebordje met logo geplaatst. Het onderhoud blijft de verantwoordelijkheid van de gemeente. Hierdoor kunnen we het kwaliteitsniveau sterk verbeteren, het groenonderhoud intensiveren en deze gezamenlijk organiseren. Zo snijdt het mes aan twee kanten en worden de rotondes weer het visitekaartje van onze groene gemeente.

Bent u een Bergeijks bedrijf, instelling of vereniging en zou u ook graag uw bedrijfsnaam terugzien op één van de vijf rotondes? Op dit moment zijn alle rotonden voorzien van een sponsor. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Op het moment dat een rotonde vrij komt zullen we contact met u opnemen.

Aanmeldformulier sponsoring rotonde Bergeijk

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Stef Op ’t Hoog via s.opthoog@bergeijk.nl of het algemene telefoonnummer 0497 - 551 455.