Pagina opties

Groter

Sport- en cultuurgala: Draag sport & cultuurwinnaars voor!

And the winners are… voor het derde jaar zetten we op dinsdagavond 14 april 2020 tijdens het sport- en cultuurgala onze sport- en cultuurhelden in het zonnetje. Het belooft weer een feestelijke avond te worden met een gevarieerd programma aan sport, muziek, dans en entertainment. Vast onderdeel van het programma is de uitreiking van de sport- en cultuurprijzen door wethouder Stef Luijten. Naast de eer en de nodige publiciteit maken de genomineerden ook weer kans op een mooie geldprijs van €700, €200 of €100. 

Draag sport & cultuurwinnaars voor!

Ook dit jaar vragen we u kandidaten voor te dragen. Omschrijf daarbij duidelijk waarom u vindt dat deze persoon/vereniging genomineerd moet worden. De categorieën voor dit jaar zijn:

  • Talent van het jaar

Sport of cultuur, dat maakt niet uit. Maar welk Bergeijks talent heeft zicht op een glansrijke carrière?

Talent van het jaar, nomineren

  • Vereniging van het jaar

Welke Bergeijkse sport- of cultuurvereniging met grote maatschappelijke bijdrage verdiend het om in de schijnwerpers gezet te worden?

Vereniging van het jaar, nomineren

  • Cultuurprijs

Wie levert een waardevolle bijdrage aan de culturele sfeer in de gemeente Bergeijk?

Cultuurprijs, nomineren

  • Sporter van het jaar

Welke sporter heeft zich dit jaar op een bijzondere manier in de kijker gespeeld?

Sporter van het jaar, nomineren

U kunt personen of verenigingen aanmelden van woensdag 11 december 2019 tot en met zaterdag 29 februari 2020. Daarna maken we een selectie van alle kandidaten die het meest zijn voorgedragen. Hieruit ontstaat een shortlist van genomineerden waarop u vervolgens kunt stemmen. Het aantal stemmen en de punten van de vakjury bepaald wie er met de prijs naar huis gaat. Tijdens het sport- en cultuurgala worden alle winnaars op een feestelijke manier bekend gemaakt.

Om in aanmerking te komen voor één van de sport- en cultuurprijzen gelden er enkele voorwaarden:

Voorwaarden sport- en cultuurgala