Pagina opties

Groter

Uitmarkt Bergeijk 2020

Logo Uitmarkt Bergeijk

Dé kans om je vereniging te presenteren aan een breed publiek!

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Op zaterdag 29 augustus organiseert de gemeente Bergeijk, in het Mien Ruyspark, de Uitmarkt 2020. Dé kans om u als Bergeijkse kunst- of culturele organisatie te profileren en te presenteren aan een breed publiek.

Aanmelden voor de Uitmarkt Bergeijk 2020

Uitmarkt 2020

De Uitmarkt zal dit jaar plaatsvinden in het groen van het Mien Ruys park. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is kunnen we ook gebruik maken van het hoofdpodium van het Ploegfestival wat die middag om 14.00 uur van start gaat. Dit is wat ons betreft de plek waar bezoekers genieten van optredens en activiteiten van onze lokale verenigingen onder het genot van een hapje en een drankje. Naast het hoofdpodium zullen we in het Mien Ruys Park een tweede podium inrichten. Op deze manier wisselen de optredens elkaar af.

Presenteer uw organisatie!

De insteek van de Uitmarkt is dat alle Bergeijkse culturele- en kunstzinnige organisaties zich tijdens dit evenement kunnen presenteren. Bijvoorbeeld voor het werven van nieuwe leden, vrijwilligers én om uw activiteiten onder de Bergeijkse bewoners onder de aandacht te brengen. Dit kan op diverse manieren:

  • Geef u op voor een optreden op één van de twee podia, of doe dit samen met een andere vereniging (1x een optreden per vereniging van maximaal 20 minuten. Aanwezig is: een PA installatie met 32 kanaals mixer, 4 monitoren, handheld microfoons en statieven, stroom en een geluidsman. Zelf dient u te zorgen voor backline (instrumenten, gitaarversterkers etc.)). Het maximaal aantal optredens is beperkt dus wees er snel bij!
  • Door een leuke activiteit te organiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een workshop muziekinstrumentspelen, een masterclass toneel of nodig bezoekers uit voor een workshop graffiti spuiten of schilderen. Natuurlijk mag het ook wat anders zijn. Ben origineel en creatief om inwoners te inspireren. 
  • Etaleer je vereniging met een tentoonstelling of expositie.

Kortom, het maakt eigenlijk niet uit wat je als vereniging wil doen als het maar raakvlakken heeft met kunst of cultuur. Het is belangrijk dat jullie het zelf leuk vinden en het voor bezoekers tof is om aan deel te nemen, naar te kijken, te luisteren of van te genieten.

Aanmelden

Om concreet invulling te kunnen geven aan het programma van de Uitmarkt nodigen wij alle Bergeijkse bands en kunst- en cultuurverenigingen, muziekverenigingen, koren, bands, etc. uit zich aan te melden voor de Uitmarkt via het aanmeldformulier. De inschrijving sluit op zondag 29 maart 2020. Nadat de inschrijving is gesloten ontvangt u meer informatie over uw deelname.

Wie, wat, waar

  • Wat: Uitmarkt 2020
  • Waar: Mien RuysPark, Bergeijk
  • Wanneer: zaterdag 29 augustus 2020, van 10.30 tot 13.45 uur.
  • Organisatie: gemeente Bergeijk
  • Meer informatie: Kim Marijnen via k.marijnen@bergeijk.nl of 0497-551455

Als gemeente zullen wij de organisatie en communicatie rondom de Uitmarkt verzorgen en bekijken hoe we iedereen in facilitaire zin kunnen ondersteunen.

Wij kijken uit naar uw deelname!