Pagina opties

Groter

Uitmarkt Bergeijk

Logo Uitmarkt Bergeijk

Zondag 23 september van 12.00 - 17.00 uur
Toegang is gratis!
Ook de winkels zijn open!

Wat hebben we veel op kunst- en cultuurgebied in Bergeijk! Dat zeggen we al jaren, maar wat is er leuker dan al die verschillende vormen van creativiteit bij elkaar te brengen en aan een groot publiek te laten zien? Dat is nu gelukt! Een dertigtal Bergeijkse verenigingen en instellingen laten zien wat zien huis hebben. Via een spreekwoordelijk lint wordt het hele centrum aan elkaar verbonden. De route loopt in een ronde tussen de Kattendans, het Teutenhuis/de Bloemen-en Beeldentuin, via het Sterrenpad naar 't Hof en Hof Noord en wederom de Kattendans.

Overal is er entertainment, de winkels zijn open, de terrasjes uiteraard ook en de boel wordt prachtig aangekleed. Het centrum van Bergeijk is 23 september dé plek voor families, vrienden, jong en niet meer zo jong om zich te amuseren. Tijdens deze zondag bruist het van de activiteiten. Professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen laten het publiek genieten van muziek, dans, theater, literatuur en beeldende kunst. Pleinen worden gevuld met verrassende podia. Straatartiesten brengen de straten tot leven.

Kom genieten en BErgeijkLEEF!

Klik op onderstaande links of op de gekleurde letters in onderstaande plattegrond (werkt niet op mobiele telefoons) en bekijk het programma van die locatie.