Webarchief

Wilt u zien hoe de website www.bergeijk.nl er in het verleden uitzag? Bent u op zoek naar een pagina die op de website heeft gestaan maar er nu niet meer op staat?

Ga dan naar het webarchief van www.bergeijk.nl. U komt op de website van de vorige dag. Deze site is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet.

Wilt u in het archief toch zoeken, dan kan dat op twee manieren:

  • Via de kalender in de grijze balk links kunt u terug naar de website van een bepaalde dag in het verleden; u kunt terug tot 7 september 2012.
  • Via de zoekfunctie in de grijze balk kunt u zoeken op een trefwoord. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Direct naar het webarchief van www.bergeijk.nl

Sluit venster x

Op dit moment onderzoeken we de digitale dienstverlening. De rekenkamercommissie doet onafhankelijk onderzoek om het beleid van de gemeente te beoordelen. De gemeentelijke website speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom willen we graag van u weten wat u van deze website vindt. Dat helpt ons om aanbevelingen te doen om de dienstverlening nog beter te maken. Het invullen van de enquête kost hooguit een minuut.

Direct de enquête invullen