Pagina opties

Groter

WhatsApp

Heeft u een vraag aan de gemeente? Stel hem via WhatsApp!

Uw vraag aan de gemeente Bergeijk kunt u stellen via WhatsApp. Omdat meer dan de helft van alle Nederlanders WhatsApp gebruikt, is het een logische toevoeging aan de andere communicatiemiddelen van de gemeente. Het is een laagdrempelige manier om direct uw vraag te stellen en om snel en gemakkelijk een reactie te krijgen.

Hoe werkt het?

  1. Stuur uw vraag in een berichtje via WhatsApp naar het telefoonnummer 06 - 82 89 21 32
  2. We reageren op uw vraag binnen 24 uur, ook in het weekend. Is uw vraag complex, dan vragen we of we u mogen bellen of e-mailen.

Privacygevoelige informatie versturen we niet via WhatsApp. Het mobiele telefoonnummer kan alleen worden gebruikt om WhatsAppberichten te sturen. Het is niet mogelijk om ons op het nummer te bellen of sms’en. Ook beantwoorden we alleen individuele gesprekken (geen groepsgesprekken).

WhatsApp

WhatsApp is een berichtenservice waarmee u gratis tekstberichten kunt versturen naar 06-nummers. Het is ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via internet. Voor WhatsApp heeft u een smartphone nodig met een internet- verbinding of WiFi. Behalve tekstberichten kunt u ook foto’s, video’s en geluids- opnames versturen en uw locatie delen.