Pagina opties

Groter

Winst uit je woning

De gemeente Bergeijk wil haar inwoners graag helpen de energielasten te verlagen en wooncomfort te verhogen. In samenwerking met Winst uit je woning ontvangen inwoners met een grondgebonden koopwoning in Bergeijk eind augustus een brief van de gemeente met een waardebon van € 70,-. De waardebon kan gebruikt worden om energiebesparende producten aan te schaffen bij (lokale) bouwmarkten en webwinkels. Daarnaast kunnen inwoners vanaf dan ook deelnemen aan een tweede actie; een grootschalige inkoopactie van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, infrarood warmtepanelen, isolatieglas en het waterzijdig inregelen van cv-installaties. Meer informaties over zowel de waardebon- als inkoopactie, het deelnemen aan de inkoopactie en alle voorwaarden zijn te vinden op www.winstuitjewoning.nl/gemeente/bergeijk.

 • Waardebon van € 70,- op energiebesparende producten

  Waardebon van € 70,- op energiebesparende producten

  Bij de brief die eind augustus op de mat valt zit een waardebon van maximaal € 70,- met persoonlijke code. Producten die zijn aangeschaft tussen 1 juli 2020 t/m 31 maart 2021, komen voor de korting in aanmerking. Aanvragen die na 31 maart 2021 worden ingediend worden afgewezen.

  Meer info
 • Grootschalige advies- en inkoopactie

  Winst uit je woning, samen inkopen

  Vooral woningen die voor 1976 zijn gebouwd, zijn veelal niet of slecht geïsoleerd. Het gebrek aan isolatie kost u als eigenaar van deze woningen onnodig veel energie en dus geld. Deze kosten zijn eenvoudig te verlagen door mee te doen aan de advies- en inkoopactie in de gemeente Bergeijk. Tijdens de actie koopt een zeer grote groep huiseigenaren o.a. spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++-glas en zonnepanelen gezamenlijk in. Dit maakt dat de voorwaarden goed zijn en de prijzen scherp.

  Meer info