Om uw energieverbruik en stookkosten eenvoudig te verlagen is de gemeente Bergeijk vorig jaar gestart met een grootschalige advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Inmiddels zijn al 365 maatregelen aangevraagd en worden de eerste klussen uitgevoerd. En er is nog meer goed nieuws! De gemeente heeft besloten deze advies- en inkoopactie actie te verlengen tot 1 december 2021.

Hoe kunt u meedoen met de inkoopactie

 1. U schrijft zich vóór 1 december 2021 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl/bergeijk   
 2. Het team van Winst uit je woning controleert uw aanmelding en belt u bij vragen.
 3. U ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail: 
  - Bij interesse in zonnepanelen belt de installateur u op. De installateur maakt met behulp van satellietbeelden een vrijblijvende offerte op
  maat voor de koop of huur van zonnepanelen.
  - Bij interesse in spouwmuur- en/of vloerisolatie ontvangt u een e-mail voor het inplannen van een onafhankelijk huisbezoek. Hiervoor vraagt Winst uit je Woning een eenmalige bijdrage van € 29,-. Na deze onafhankelijke controle ontvangt u de offerte(s) op maat.
  - Bij interesse in overige maatregelen (waaronder isolatieglas) ontvangt u de offerte op maat op basis van de door u via onze website aangeleverde gegevens. 
 4. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet u of en hoe u uw energierekening het best en veilig kunt verlagen en neemt u zelf een besluit. De gemeente adviseert iedereen om ter vergelijking altijd een tweede offerte aan te vragen. De subsidieaanvraag (SEEH) of btw-teruggave worden door Winst uit je Woning voor u geregeld. U bepaalt zelf wanneer u een klus laat uitvoeren!

Online informatieavond

Op woensdag 20 oktober van 20.00 tot 21.00 uur organiseert Winst uit je Woning een online informatieavond voor woningeigenaren in Bergeijk. Tijdens de informatieavond hoort u alles over de advies- en inkoopactie, slimme maatregelen en over subsidies en financieringen. Komt u ook? Meld u dan vrijblijvend aan voor de informatieavond via www.winstuitjewoning.nl/bergeijk en ontvang de uitnodiging per mail.
 

Vragen?

Heeft u geen internet en kunt u zich niet online aanmelden? Of heeft u vragen over de advies- en inkoopactie? Neem dan contact op met de helpdesk van Winst uit je woning via 023 - 583 69 36 of info@winstuitjewoning.nl.

Laatste nieuws...