Gemeentemagazine 2019, adverteren en actualisatie

Vanaf heden tot eind september kunnen ondernemers uit Bergeijk benaderd worden door de heer Bert Geelen van Akse Media uit Den Helder voor het eventueel adverteren in het nieuwe gemeentemagazine dat eind november van dit jaar uit zal komen. De heer Geelen kan zich legitimeren met een brief van de gemeente Bergeijk.

Daarnaast wordt gestart met de actualisatie van de redactionele adressen voor het nieuwe gemeentemagazine. Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding van de huidige gemeentegids heeft, wordt een automatische mailing verzonden waarmee ze kunnen reageren maar ook - met een unieke, persoonlijke inlogcode - via internet hun eigen gegevens naar wens kunnen aanpassen. De overige adressen worden in de komende weken telefonisch door Akse Media benaderd of ontvangen een brief. Ook is het mogelijk op de volgende manieren te reageren:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentemagazine Bergeijk) 
  • telefonisch: 0223 - 673010 (redactie Akse Media) 
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentemagazine Bergeijk), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Het gemeentemagazine zal in een oplage van 8.500 exemplaren gratis huis-aan-huis binnen de gemeente worden verspreid en zal bovendien op internet te raadplegen zijn.
Akse Media verzorgt al enkele jaren de gemeentegids voor de gemeente Bergeijk die dit jaar dus voor het eerst verschijnt in de vorm van een gemeentemagazine.