Koninklijke onderscheiding voor Fred Hendriks en Jan van Doorn

Op donderdag 18 mei heeft burgemeester Arinda Callewaert-de Groot een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heren G.J.J. Hendriks (Bergeijk) en J.R.J. van Doorn (Riethoven).

Fred Hendriks en Jan van Doorn zijn beiden voorgedragen door hun verdiensten voor de vrijwillige brandweer van Bergeijk. Beiden heren hebben zich sinds 1987 ingezet als lid van de vrijwillige brandweer. Fred was lid van de brandweerpost Bergeijk. Jan begon als vrijwilliger in Riethoven, maar maakte later de overstap naar de post in Bergeijk. Beide heren hebben door deze inzet een waardevolle bijdrage geleverd aan de openbare orde en veiligheid van de gemeente Bergeijk. Fred en Jan namen tijdens het jaarfeest van de brandweerposten van Bergeijk en Luyksgestel op 1 april van dit jaar afscheid van de vrijwillige brandweer.

De uitreiking van de onderscheidingen vond plaats aansluitend op de wekelijkse oefenavond van de brandweer op de brandweerkazerne van Bergeijk.  

Sluit venster x

Op dit moment onderzoeken we de digitale dienstverlening. De rekenkamercommissie doet onafhankelijk onderzoek om het beleid van de gemeente te beoordelen. De gemeentelijke website speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom willen we graag van u weten wat u van deze website vindt. Dat helpt ons om aanbevelingen te doen om de dienstverlening nog beter te maken. Het invullen van de enquête kost hooguit een minuut.

Direct de enquête invullen